© 2019 YOGA FESTIVAL ZOETERMEER
BRANDING & WEBSITE DESIGNED BY PRITHA MAHESWARI

Mede mogelijk gemaakt door Kickboxing Sakura

Een overzicht van alle speciale yoga events in Nederland van 21 juni, vind je op

www.yoga-dag.nl

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
image1_edited.jpg

Marco Lagas

Yoga Teacher

Uitdaging, kracht en adem (Yang) en rust, stilte en totale ontspanning van je spieren (Yin) staan centraal tijdens de lessen bij mij. Door regelmatig yogalessen te volgen, merkte ik dat dit een balans in mijn dagelijkse leven bracht.

 


Read More

fullsizeoutput_131_edited_edited.jpg

Miranda Pronk

Art Teacher

Van 1998 tot 2004 studeerde ik autonome beeldende kunst aan de KABK in Den Haag, waarvan het eerste jaar oriëntatie cursus. Daar heb ik mijn liefde voor tekenen, schilderen en kunst verder kunnenontwikkelen, en daar is het begin van een beeldtaal ontstaan wat tot de dag van vandaag in beweging is.

Read More

DSC_2056_edited.jpg

Barbera Kramer

Yoga Teacher

Yoga betekent verbinding, verbinding met alles wat leeft.
Dit besef zit in mijn dagelijks handelen en denken.

 

 

 

 Read More

WhatsApp Image 2019-04-16 at 5.33.12 PM_

Nanda Gita

Yoga Teacher

Nanda maakte kennis met yoga toen ze 18 was. Ze had een ongezonde tienerlevensstijl die tot zware slapeloosheid leidde en het haar moeilijk maakteom een ideaal lichaamsgewicht te behouden.

Read More

IMG_5435_edited.jpg

Angie & Bertin

Music

Crystal/Minds is een healing- en muzieksamenwerking die een uniek model heeft ontwikkeld - Technomeditatie.Read More

ria 3_edited.jpg

Ria Hermus

Yoga Teacher

Ik ben Ria Hermus, geboren en getogen in Zoetermeer. Ik vind het superleuk om mee te kunnen werken aan een yogafestival in Zoetermeer.Read More

IMG_6074_edited.jpg

Manja Wunderink

Beautician

Mijn carrière begon met mijn 18 jaar. Nog voordat ik klaar was met mijn eigen opleiding tot Schoonheidsspecialiste stond ik al les te geven. Eerst als assistente en al heel snel als docent Schoonheidsverzorging.

Read More

Foto Bionda Honig 2_edited.jpg

Bionda Honig

Yoga Teacher

Bionda Honig is een gecertificeerde yoga teacher in zowel Vinyasa yoga als Yin yoga. Ze zet zich in als substitute voor yogascholen in Zoetermeer en omgeving. Bijgaand haar verhaal...
Read More

_DSC4233_edited.jpg

Paula Jap Tjong

Yoga Teacher

Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga. Omkleden is niet nodig, je hebt er alleen een stoel voor nodig. Je kunt het dus altijd en overal doen.
Read More

16473071_1425878257487269_43010348180429

Mirjam v.d. Beek

Yoga Teacher

Mirjam van der Beek is zang-, muziek- en yogadocent voor zowel kinderen als volwassenen. Voor de Yoga is ze afgestudeerd als  Hatha Yoga docent bij Timsa Yoga in Rotterdam.
 

 


Read More

Fred2018_edited.jpg

Fred Steetsel

Stress Consultant

Fred Steetsel, stressconsultant en personal coach/trainer. Met mijn bedrijf Ontspannu! help ik bedrijven en particulieren om flexibeler te worden, slimmer met zichzelf en de omgeving om te gaan.Read More

steef_edited_edited.jpg

Stephanie Van Hoorn

Breathing Coach

Sinds 2013 ben ik werkzaam als Bodybalance instructrice en mag ik yoga en pilates lessen verzorgen in Zoetermeer en Voorburg.

Daarnaast heb ik een eigen praktijk in Voorburg als Ademcoach, waar ik tevens Personal Yoga en Access Bars® sessies aanbied.

 Read More

docent_lara_edited.jpg

Lara van Leeuwen

Yoga Teacher

Na jaren lang op en af zelf yoga beoefend te hebben, kreeg Lara tijdens de yoga lessen die ze volgde, steeds een grotere drang om zelf op die mat van de docente te gaan staan. En zo besloot ze aan haar Yoga docente opleiding te beginnen.

Read More

IMG_2851_edited.jpg

Maltie Bipat

Yoga Teacher

Maltie begon in 2016 met de opleiding Integrale hatha yoga. Dat ze daarna zoveel met yoga bezig zou zijn had ze toen niet gedacht. Yoga past mooi bij wat ze belangrijk vindt in het leven.
 

 


Read More

team_yvonne_edited.jpg

Yvonne Looijestijn

Yoga Teacher

Zo’n 25 jaar geleden ben ik begonnen aan yoga als aanvulling op hardlopen. Net als Yin en Yang zijn yoga en sport met elkaar verbonden. Mijn stijve en korte spieren werden soepel, mijn lichaam kreeg meer zuurstof door een bewuste ademhaling.

Read More

20180722_125801_edited.jpg

Erik Kouwenberg

Musician

Als kind zat ik al op alles te timmeren, later werden het echte trommels. Ik heb bij verschillende bandjes als drummer gespeeld van blues en rock, naar funky en reggae.
Read More

profielfoto2_edited.jpg

Mathilde Vlotman

Yoga Teacher

Mensen noemen mij een verbinder, spontaan, enthousiast en een lichaamsfluisteraar. Ik hou van het werken met mensen, het maken van verbinding tussen mensen en het maken van verbindingen tussen lichaam en geest.

Read More

IMG_6930_edited.jpg

Joy De Lange

Yoga Teacher

Ik ben Joy, Poweryoga & Supyoga docente en ben gek op water, buitenlucht en natuur.
Daarom heb ik deze 2 passies gecombineerd en geef al enkele jaren met veel liefde en plezier SupYoga op het plas in Zoetermeer, Noord AA.


 

20181226_121129_edited.jpg

Mireille Vermeulen

Yoga Teacher
 

Begin 2016 ben ik begonnen met Yoga. Ik merkte eigenlijk direct dat het iets met me deed, met mijn lichaam en met mijn geest. Ik werd erdoor gegrepen. Ik werd ‘verliefd’ op vinyasa yoga. Mijn ademhaling bepaalde mijn bewegingen, een flow, dat voelde zo bijzonder en zo goed. 

Read More

IMG_1561_edited.jpg

Rosa Winkel

Life Coach
 

Life Coaching worden gegeven door Rosa Winkel, Spiritueel life coach. Zowel mannen als vrouwen kunnen aankloppen bij haar adres om de relatie met zichzelf en anderen te verbeteren en gelukkiger door alledaagse leven te gaan.
Read More

Esther_Reiki_edited.jpg

Esther Esfahani

Holistisch therapeut en
Reiki Master

Ik heb mijn hele leven al interesse gehad in verschillende vormen van healing en spiritualiteit. In 2016 ben ik begonnen met mijn eerste Reiki training en inmiddels ben ik Reiki Master.


Read More

jolanda_edited.jpg

Jolanda K. Hendriks

Yoga Teacher

Mijn naam is Jolanda, ik ben yogadocent en MBSR mindfulness trainer. Margo, de eigenaresse van yogastudio New Life, vroeg mij om op vrijwillige basis voor het goede doel Stichting Beat Batten, een yogales te geven op het yogafestival ,daar hoefde ik niet lang over na te denken. Super leuk natuurlijk! Ik geef zaterdag 22 juni om 14.00 uur een rustige hatha yoga les bij Zenang yoga. Gezellig, tot dan! Mijn lessen geef ik met als doel bewustwording van lichaam en geest met als verbindend element, de ademhaling! 

profielperry_edited.jpg

Perry

Yoga Teacher

Hoi, ik ben Perry, yoga docent, mindfulness en meditatie coach en tevens eigenaar van een yoga
studio in Boskoop.
Niets is dan ook leuker dan mensen te begeleiden op het pad van yoga en de weg naar binnen toe.

 

 

 

 

 


Read More

IMG_5182_edited.png

Edith Wientjes

Yoga Teacher

Mindful yoga en ademdocent

Ruim 30 jaar geleden begon ik met het geven van aerobiclessen. Nu al weer ruim 12 jaar geef ik alleen nog maar yogalessen. Sinds 10 jaar ben ik de trotse eigenaar van Mijn Yoga Studio in Voorburg.

 
 

IMG_20190412_155950(1)_edited.jpg

Marjoleine Holwerda

Yoga Teacher, Reiki & Massage Therapist

In 2005 ben ik begonnen met Reiki en merkte ik wat energie kan doen, voelde de helende
kracht van energie. Door deze helende kracht maakte ik in de jaren er na mijn volgende
stappen naar docent (kinder) Yoga.


 

 

 


Read More

IMG_5630.jpg

Bart Wientjens

Massage Therapist
 

Mede eigenaar Mijn Yoga Studio - Pitjijt masseur. Bart heeft het pitjiten in 1e instantie van zijn oma geleerd en heeft een aantal jaren geleden zijn Pitjit diploma behaald. Pitjit is masseren met gevoel, dus werken vanuit je hart. Pitjit is een stevige maar ontspannende massage. Heerlijk na een aantal yogalessen.

joseepurvis_edited.jpg

Josée Purvis

Massage Therapist
 

Massage Therapist
Ik heb de opleiding van sportmasseur in 2007 succesvol afgesloten. In 2017 heb ik een aantal
massageworkshops gevolgd om eindelijk mijn hart te volgen en te gaan doen wat ik al een lange tijd
wilde.
Read More

nig_san_edited.jpg

Anand Nigam

Yoga Teacher

Born in England 1948 and was a 1960’s schoolboy in Liverpool.

Met Swami Satyananda 37 years ago in Australia and was initiated by him into Kriya Yoga and have played kirtan and practiced Meditation since then!

Now With my wife Anoshe we run teacher trainings at Stillnessinyoga Doorn in both Yoga and Meditation.